0299 74 66 67

}

Ma tot vrij 8:00 - 12:00 | 13:00 - 17:30

Volendam

Smartstore

Efficiënt bestelgemak

Met de Smartstore, ons online-kledingbestelsysteem, introduceren wij een gebruiksvriendelijke app die speciaal ontworpen is voor middelgrote en grote bedrijven die per medewerker een kledingbudget willen handhaven. Door te werken met de Smartstore profiteert u van talloze voordelen op het gebied van tijds- en kostenbesparing.

Hoe werkt onze Smartstore?

Samen creëren wij een op maat gemaakte Smartstore die volledig voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften. Wij stellen een productselectie samen, bepalen welke items zichtbaar zijn voor welke afdeling en stellen per medewerker een budget in. Werknemers loggen vervolgens eenvoudig in via de app en vinken aan welke items ze nodig hebben. Uit onze ervaring is gebleken dat wanneer werknemers zelf hun bestelling plaatsen, de kans op fouten en onnodige kosten wordt geminimaliseerd.

In de Smartstore worden de maten van uw werknemers weergegeven, samen met informatie over het resterende budget. Als er voldoende budget beschikbaar is, kan de werknemer de bestelling plaatsen, waarna deze ter beoordeling wordt doorgestuurd naar uw besluitvormer. Wordt de order geaccordeerd, dan wordt deze rechtstreeks naar onze leverancier verzonden en spoedig aan LQA Workwear geleverd. Indien gewenst kunnen wij de kleding van uw bedrijfslogo’s voorzien en vervolgens individueel verpakt aan u leveren.

Bent u al klant bij onze smartstore? Log dan hier in!

Voordelen Smartstore

Kostenbesparing door efficiënt bestelproces

Tijdsbesparing doordat werknemers zelf kunnen bestellen

Volledige controle en duidelijk inzicht in het verbruik

Foutloze bestellingen zonder miscommunicatie

Bestellingen worden individueel verpakt

Geen fysieke voorraad op locatie nodig

Mogelijkheid voor passessies in een mobiele pas-bus

Gebruiksvriendelijke app voor eenvoudig gebruik

De Smartstore app is altijd beschikbaar

Onze merken