0299 74 66 67

}

Ma tot vrij 8:00 - 12:00 | 13:00 - 17:30

Volendam

LQA workwear

BEdrijfs kleding

Afgekleed, beschermd en comfortabel aan de slag

Ontdek het uitgebreide bedrijfskledingassortiment van LQA Workwear: uw toonaangevende leverancier van professionele kleding. Met uiterste zorgvuldigheid hebben wij de afgelopen jaren de perfecte bedrijfskleding voor iedere branche uitgefilterd. Van bouw en detailhandel tot horeca en logistiek, wij weten wat er van bedrijfskleding gevraagd wordt.

In onze ruim opgezette showroom kan kleding gepast worden en voorzien wij u van uitgebreid advies. LQA Workwear beschikt standaard over een ruime voorraad aan comfortabele, veilige en stijlvolle bedrijfskleding van gerenommeerde merken als Mascot, Dassy en Le Nouveau Chef. Ongeacht de industrie, na een bezoek aan LQA Workwear kunnen uw medewerkers weer vol vertrouwen aan de slag.

Voor iedere Branche een mooie stijl

Onze service is gebaseerd op een persoonlijke benadering. Om onze klanten te ontlasten bieden wij de mogelijkheid om kleding in de avonduren te passen, en voor bedrijven vanaf 25 personeelsleden komen we desgewenst zelfs op locatie langs voor passessies.
Handig, toch?

Levensmiddelen en productie

Horeca

Detailhandel

Werkkleding bouw en installatie

Bouw en installatie

Industrie en logistiek werkkleding

Industrie en logistiek

Staat jouw branche niet vermeld, maar ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van werkkleding die bij jouw vakgebied past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder

Onze merken